Bedrijfsomschrijving

Opgestart Oktober 1986 (4de generatie bouwactiviteit)
Hedendaags 12 werknemers, 1 bediende en mijzelf
Werkterrein : zowat geheel Vlaanderen

Gezien wij hoofdzakelijk de meeste werken in eigen regie uitvoeren kunnen wij op ieder item dezelfde kwaliteit blijven aanbieden tot perfekt afgewerkt geheel en dit voor een reële concurrentiële prijs.
Daarom zien wij ons als een totaalafwerker voor uw project van woning tot en met appartements-, kerk-, en of fabrieksgevels.

De kwaliteit van het werk staat garant voor ons afgewerkt resultaat, daarom kunnen wij u ook een 10-jarige garantie aanbieden op de uitgevoerde werken.

Ik stel als zaakvoerder zelf de diagnose en schrijf dit uit in een alles in detail omvattende offerte. Onze ploegen zijn gespecialiseerde opgeleide medewerkers gaande van stellingbouwers, hoogtewerkbedieners, metselaars, voegers, schilders, asfalteerders, vloerders, beton- en natuursteenherstellers en gevelreinigers.
Al onze werfverantwoordelijken volgden een VCA-veiligheidsopleiding.
Verschillende van onze mensen, velen met meer dan 12 jaar dienst volgen dan ook bijkomende opleidingen en of studiedagen.

Wij hebben volgend eigen materiaal : 2 hoogtewerkers op vrachtwagen, 4000 m² Layherstellingen, airless-spuittoestellen, hogedrukreinigers, freesmachines, compressors, elektriciteitsgroepen, straalinstallaties, aanhangwagens, een tiental bestelwagens, kipvrachtwagen, Bobcat, en allerlei klein gespecialiseerd materiaal.

Wij bestaan meer dan 25 jaar en mochten ondertussen dan ook wel voor vele beheers-, architecten-, ingenieurskantoren of rechtstreeks voor eigenaars dergelijke totaalrenovaties uitvoeren.

Onze troef « afwerking » die het gevolg zijn van :

 • hoofdzakelijk alles met eigen opgeleide mensen uitvoeren wat een betere opvolging, controle en coördinatie weergeeft.
  (uitgezonderd ballustrades en schrijnwerk )
 • altijd éénzelfde verantwoordelijke op de werf van de eerste tot laatste dag en dit zelfs tijdens plaatsing leuingen of schrijnwerk om dan de algemene opkuis te organiseren.
 • ik als zaakvoerder altijd zelf op de wekelijkse vergaderingen aanwezig ben
 • wij de diverse producten kennen en die van in het begin hebben leren toepassen
  ( Deitermann, Pentagon, Sika, Knauff, Grout techniek, Remmers, Basf, Epdm, Resitrix, Monolux crepie,...)
 • wij de 25 jaar ervaring en referenties hebben.
 • wij altijd een kwalitatieve prijs aanbieden waar wij vervolgens niet besparen op uitvoering en of producten.


copyright AIR 2024 | by Plenso


 • Architectural Innovation Renovation